Farid Van Geldorp © 2012 • Privacy Policy • Terms of Use

N-VA Ham stelt fractie voor

 

N-VA Ham stelt haar fractie voor de komende legislatuur voor: vier N-VA'ers doen in Ham vandaag hun intrede in de gemeenteraad.

 

De teerlingen zijn geworpen en de kiezer heeft op 14 oktober geoordeeld dat de Hamse gemeenteraad voortaan vier N-VA'ers telt. Open VLD, Pro Ham en Vlaams Belang kregen de rekening voor de afgelopen 6 jaar gepresenteerd en verliezen elk 1 zetel. In de meerderheid verandert er nauwelijks iets. De CD&V met burgemeester Dirk De Vis haalde 9 zetels en ruilde SPa-Groen als coalitiepartner in voor Open VLD (5 zetels). Aan de andere kant is er bij de oppositie wel wat veranderd. Naast Pro Ham en Vlaams Belang verschijnen er vier gemotiveerde N-VA'ers in de oppositie.

4 Gemeenteraadsleden

 

De Hamse kiezer gaf meteen zijn vertrouwen aan de lokale N-VA, die bij haar eerste deelname onmiddellijk vier zetels binnenhaalde. Vanaf 2 januari 2013 zetelen Farid Van Geldorp, Peter Naegels, Cindy Das en Tom Vleugels in de gemeenteraad.

 

Farid Van Geldorp ging in op de interne vraag om de fractie te leiden. "Als campagneleider heeft hij laten zien wat hij in zijn mars heeft. Ik heb zelden een bestuur het zo snel eens zien worden over wie de meest geschikte persoon zou zijn. We zijn dan ook allemaal zeer blij dat Farid positief antwoordde. Het is immers een zware verantwoordelijkheid die hij vrijwillig op zich neemt. Uiteraard kan hij terugvallen op een gemotiveerd afdelingsbestuur en onze achterban voor ondersteuning", vertelt afdelingsvoorzitter Davy Schroyen. "Hiermee is Farid Van Geldorp als nieuwkomer in de gemeenteraad fractieleider van de grootste oppositiepartij."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Farid Van Geldorp

Fractieleider N-VA Ham

2 januari 2013