Farid Van Geldorp © 2012 • Privacy Policy • Terms of Use

 

Wie is Farid Van Geldorp?

In een notendop: Ik ben 35 jaar, administratief medewerker van opleiding, en sinds 13 jaar werkzaam bij één van de grootbanken in België. Daar ben ik werkzaam als Tool & Reporting Officer.

 

Reeds een goede 10 jaar woon ik met veel plezier in Ham. Op die tijd heb ik zowel in Oostham als in Kwaadmechelen gewoond om uiteindelijk met mijn twee zoontjes, Nathan en Kyllian in Oostham neer te strijken.

Beroepshalve ben ik vooral bezig met computers, ik zorg ervoor dat mijn collega’s de nodige informatie op een begrijpbare manier op hun scherm krijgen.

 

Transparantie en begrijpbaarheid waren dan ook twee aspecten die me aantrokken tot de N-VA. De hoofdreden waarom ik begin 2011 lid geworden ben is echter dat dit de eerste partij is die weigert haar principes op te geven voor een postje. Ze blijft trouw aan haar kiezers en aan haar verkiezingsbeloftes, dat hebben ze ondertussen al meermaals bewezen.

 

Bij de opstart van onze lokale N-VA-afdeling heb ik dan ook geen moment getwijfeld om mijn schouders mee onder dit project te zetten. Ik heb met veel plezier de groep zien groeien en hoop in de toekomst nog vele dorpsgenoten te mogen verwelkomen binnen onze partij.

Onze eerste uitdaging kwam er al aan in 2012, namelijk een goed resultaat neerzetten bij de provincie- en gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2012.

 

En deze uitdaging hebben we dan ook glansrijk genomen. N-VA Ham is van 0 naar 4 zetels gegaan. Als enigste partij in Ham hebben wij een winst kunnen optekenen. Zowel de CD&V (-1,27%), Open VLD (-5,73%), Pro Ham (-3,22%) als het Vlaams Belang (-9,13%) verloren kiezers aan de N-VA (+19,35%).

 

Gezien CD&V samen met Open VLD een meerderheid hebben gevormd, wordt de N-VA de grootste oppositiepartij in Ham. Onze 4 raadsleden (Peter Naegels, Tom Vleugels, Cindy Das en ikzelf) zetten onszelf 100% in om een stevige, maar constructieve, oppositie te gaan voeren.